Instapaper 4.0

Cea mai noua versiune de Instapaper, cea care aduce un mare redesign, a aparut astazi in AppStore. Icoana este cea pe care o dezvaluiam in premiera inca din luna august.

Instapaper ramane una dintre aplicatiile preferate ale mele pentru iPad. O am in dock inca de la lansare si, pe linga Videos, o folosesc cel mai mult. Ideea Instapaper este simpla, dar foarte elegant executata: trimiti din orice browser articole catre contul tau de Instapaper – ele sunt curatate de reclame si alte informatii si briz-briz-uri si livrate pe iPad sau iPhone intr-un format usor de citit in offline.

Exista si alte aplicatii care fac lucruri similare. Asta pentru ca au incercat sa copieze Instapaper. Chiar si Apple a introdus Readability in Safari, dar pentru cineva care vrea sa se bucure de o lectura placuta pe iPad, in offline, Instapaper ramane cea mai buna aplicatie.

Apropo, pe Instapaper poti sa urmaresti prieteni si sa vezi ce articole au bifat ei ca si “Liked”. Eu sunt “boioglu” pe Instapaper si daca ma urmaresti vei avea parte de lecturi interesante.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Am si eu o intrebare legata de chestia asta. Am inteles eu gresit sau ar trebui ca in ios 5 direct din safari sa se poata salva articole pt citit offline? Pt ca de cate ori incerc sa adaug la lista de lecturi un articol mi se salveaza doar linkul, iar fara conexiune la internet evident nu il pot accesa. Deci am priceput eu gresit sau e vb de setari? Ms frumos!

  2. @Tudor: Reader si Reading List nu te ajuta sa citesti offline. Avantajul lor este ca, la fel ca Instapaper, curata articolul de reclame si orice altceva si te lasa sa vezi doar textul si imaginile. In plus, lista se sincronizeaza prin iCloud cu Safari de pe iPad sau Mac si le ai mereu acolo. E un fel de bookmarks list care mai si curata articolele.

  3. Asta am observat si e f util readerul. Am vrut sa ma conving ca nu e vb doar de setari sau altceva, cu atat mai mult cu cat pe gandul.info sau alt site scria ca salveaza articole pt a le citi offline. Ms pentru raspuns!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*