Sa intelegem numerele: Windows Phone 7 versus iPhone 4S

In ultimul trimestru (din luna Iunie pina in Septembrie 2011) au fost vandute in toata lumea 1,4 milioane telefoane cu Windows Phone 7 pe ele.

In primul weekend, au fost pre-comandate 1,4 milioane iPhone 4S in doar citeva tari de unde se poate cumpara. Vanzarile de astazi vor fi cel putin duble.

Din nou: discutam de citeva zile pentru iPhone 4S versus 3 luni pentru toate telefoanele cu Windows Phone 7.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Trackback / Pingback

  1. Vanzarile iPhone 4S | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*