vamesi romani …degeaba

ies cu laptopu si camera video din tara asa ca la iesire din otopeni, inainte sa ajung in terminal trec pe la vama. doi vamesi cu palaria pe ceafa stateau pe un scaun si se plictiseau de minune…

le zic ca vreau o hartie… ceva care sa dovedeasca faptul ca am iesit din tara cu electronicele ca sa nu platesc la intoarecere taxe vamale.

imi raspund ceva oarecum evident: pai unde mergeti? aaa, in statele unite? treceti si prim milano? pai tre sa cereti hartie de la milano! wtf? adik sa ies din zona terminalelor la milan ca sa trec prin vama ca sa cer o hartie?

stiu ca suntem ue si ca vama se plateste la intrarea in uniuni, da atunci de ce sa mai tii vamesii degeaba pe scaun la iesirea de pe otopeni?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*