noul Zune. ala micu

am fost surprins azi sa vad cit de elegant e noul zune. ala de 4 giga. subtire si aduce cu o tableta din aia de ciocolata e lux.

touch/push pad-ul e si el destul de mijto si ecranul arata bine.

intr-o alt nota, am observat cit de dotate poa sa fie rafturile de mp3 playere ale unui magazin de electronice/computere american. si cit au evoluat jucariile din gama asta in mai putin de juma de an. de la calitatea dispalay-urilor, la GUI si pina la durata de functionare a bateriei.

am vazut un zune 2 elegant, un sansa cu meniu f atractiv, un iPod nano subtire si un samsung cu direct usb …roz ;)

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*