unde greseste iliescu

daca e sa ma iau dupa ce spune presa traditionala, iliescu nu prea are incredere in bloguri. si nici in puterea lor de a inlocui vreodata in romania ziarele si alte cele.

uite aici greseste iliescu si altii de peste 40 ani care cred ca ziarul e sfant. da, ziarul va fi citit. dar nu in forma lui de hartie ci in varianta lui online. iar daca cititorul va gasi ce il intereseaza mai bine explicat si mai repede pe bloguri (si deja a inceput sa gaseasca) o sa se reorienteze.

cu alte cuvinte, ala din pesede de v-a sfatuit sa va faceti blog, nu a fost chiar asa de prost…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*