2017 boio.ro Awards

Back to work! În 2018 avem o grămadă de lucruri de făcut, dar începem cu mult-așteptatul boio.ro Awards pentru aplicațiile, hardware-ul și reclamele anului care tocmai s-a încheiat.

boio.ro Awards a ajuns la ediția a 8-a.

Best macOS Software

Wunderlist for MacAm putea să-i zicem App, pentru că nimeni nu mai folosește cuvântul soft sau software, nu-i așa?

În anul care a trecut am stat foarte mult pe computer. Uneori mă apuca ora 7.30 dimineața și sunt câteva aplicații pe care le-am folosit foarte mult și pe care Apple sau developerii le-au îmbunătățit. Printre acestea se numără: Pages, Franz, Reeder, Mail, Byword.

Există însă o aplicație care nu numai că nu a fost îmbunătățită, ba chiar a fost cumpărată de Microsoft și era la un pas să fie abandonată în favoarea uneia nouă. Din fericire, echipa respectivă nu a dus gândul la final și așa am rămas cu o aplicație excelentă care este încă funcțională.

Da, Wunderlist este Best macOS app în 2017. Nu e prima dată când e nominalizată la boio.ro Awards, dar cu siguranță utilitatea acestui to-do list manager este deosebită. În 2017 am lucrat mai mult în echipă, pentru proiecte variate și Wunderlist și-a dovedit utilitatea cu vârf și îndesat.

WhatsApp for iOSBest iPhone App

Când ai atâtea variante bune, e greu să alegi doar una. Cu toate acestea, există o aplicație pe care am folosit-o cel mai mult în 2017. OK, sunt două: Overcast și WhatsApp.

Am ales WhatsApp ca și câștigătorul Best iPhone App în 2017 pentru că developerii au lucrat la ea mai mult, au rezolvat micile probleme și au continuat să o țină departe de reclame.

WhatsApp, alături de Telegram sau Discord sunt deja aplicații excelente de comunicare care nu țin de o platformă anume.

Best iPad App

Tind să folosesc iPad-ul doar atunci când nu am baterie la telefon și vreau să mai citesc ceva sau să văd un video. Cu toate acestea, una dintre aplicațiile care a rezistat în Dock și care mă ajută foarte mult este una care nu este updatată foarte des.

Reeder for iPad este Best iPad App în 2017.

Best Commercial

Reclama lui 2017 vine tot de la Apple. Și nu neapărat pentru felul în care e realizată, pentru personaje, muzică sau altceva, ci pentru mesajul transmis la final.

2017 “Best of ALL”

Pasul făcut de Apple către un nou design de iPhone, către noi gesturi, renunțarea la Touch ID și implementarea Face ID – toate sunt chestii cel puțin curajoase. De ce? Pentru că nu toată lumea le apreciază.

Peste câțiva ani, însă, le vom vedea copiate în toate device-urile de pe piața de telefonie mobila.

Da, 2017 Best of All este iPhone X.

iPhone X

Ai și alte opinii, idei, propuneri? Lasă-le în comentarii sau pe Facebook.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*