Update pentru Mail.app in Mavericks

Au trecut doua saptamani si 2 zile de cind a fost lansat OS X Mavericks. Gratis, citeva chestii in plus dar si citeva probleme.

Cea mai mare dintre ele este (a fost) Mail.app. Mai bine zis compatibilitatea ei cu Gmail. Problemele au fost vizibile imediat. Email-urile nu mai ajungeau in folderele trimise si unele dispareau fara motiv.

O rezolvare temporara a fost activarea folderului “All Mail” in IMAP, dar chiar si asa Gmail nu se sincroniza decit manual sau dupa cel putin 10 minute. Eu am trecut la AirMail – o aplicatie care a ajuns intr-o saptamana pe locul 1 in AppStore.

Apple a invatat lectia si iata ca dupa doua saptamani a scos un Update pentru Mail.

About the update

Mail Update for Mavericks includes improvements to general stability and compatibility with Gmail, including the following:

Fixes an issue that prevents deleting, moving, and archiving messages for users with custom Gmail settings

Addresses an issue that may cause unread counts to be inaccurate

Includes additional fixes that improve the compatibility and stability of Mail

Il gasesti in Software Update (App Store). Imediat dupa instalare eu am avut o problema. E ca si cum contul de Gmail nu mai exista in Mail.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. MI-am instalat si eu OS X Mavericks dar sincer sa fiu imi pare rau ca l-am instalat..desi inainte nu aveam nici un fel de probleme, acum calculatorul meu se misca incet, agata aproape la orice comanda, se blocheaza, intr-un cuvant e groaznic. Te-as ruga Adrian daca stii vreo modalitate prin care sa-mi reinstalez os x mountain lion, sa-mi spui,te rog si mie. Se pare ca cei de la apple incep sa scoata produse din ce in ce mai proaste decand nu mai e steve prin preajma. multumesc!

  2. @remus: mai degraba iti recomand sa reinstalezi sistemul de la zero. Si eu am aceleasi probleme si voi face o reinstalare “pe curat” cit de curind. Evident, nu uita sa ai cel putin 2 back-up-uri inainte de orice.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*