Twitter pentru iPhone isi schimba icoana

Tweetie era aplicatia de Twitter pentru iPhone fara cusur. Developerul ei a fost cel care a adus o gramada de inovatii. Odata cumparata de Twitter aplicatia a capatat versiunea 3.0 si o noua icoana. Parca aia veche era mai buna.

Anyway, Twitter este acum prima aplicatie care ia locul Safari in Dock-ul iPhone-ului meu. Astept acum varianta pentru iPad.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Foarte ciudat ca nu ma lasa sa instalez Twitter direct din AppStore-le Iphone-ului…dar mi se promite ca aplicatia se va instala atunci cand o sa fiu conectat pe Itunes ..hmmm

1 Trackback / Pingback

  1. Tweets that mention Twitter pentru iPhone isi schimba icoana | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*