WTF of the day – iPhone cu morisca

OK, ideea e buna – ramai fara baterie in creierii muntilor? Poti sa te bazezi pe energia vantului. Dar cum e sa vorbesti cu ditamai morisca agatata de iPhone?

Partea buna e ca in 6 ore de vant ti se incarca telefonul. Oare merge si daca suflii in el?

iFan nu e doar un concept. Designerul l-a si pus in practica.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Nu cred sa functioneze. Diametrul pare a fi prea mic, deci ai nevoie de un debit mare de aer pentru a mentine morisca in miscare. Ca sa nu mai spun ca mi se pare aproape imposibil sa o urnesti.
    Sper sa ma insel.

  2. si inca o idee nebuna. daca esti fata sau esti un baiat cu parul mare, cand bate vantu si tu esti cu morisca la ureche, iti intra parul in morisca. cine iti mai scoate parul de acolo ?!?
    sau accesoriul asta e numai pt persoane cu paru scurt?
    i’m just sayin’…

  3. a sau cum zic si ei in reclama, sa scoti telefonul pe geamul de la masina.. oricum mi se pare inutil. la masina s-a inventat de vreo 60 de ani priza de 12V si cred ca ptr expeditii si drumuri unde nu ai acces la vreo priza exista solutii de incarcare mult mai bune. Baterii mai mari cu care poti incarca diferite deviceuri, chiar si celulele fotovoltaice cred ca sunt mai bune. Daca baietii ar vrea sa faca o treaba, dupa parerea mea mai bine ar pune un motoras la ventilatorul ala ca sa iti faci vant vara pe caldura si sa ia curent din telefon. Cred ca ar avea mai mare succes. Oricum 98% din posesorii de iphone ajung acasa in fiecare zi deci nu`i problema cu bateria.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*