ultima pisica

Apple lanseaza Snow Leopard pe 28 august. Stiai deja.

Snow Leopard ar putea fi ultima pisica. Apple a scos Mac OS X sub denumiri de “Big Cats”. Dupa 5 sisteme de operare insa, Apple pare sa fi ajuns la perfectiune.

Primul si cel mai important amanunt legat de Snow Leopard este pretul. Il vom avea pentru 29 dolari. Mult mai putin decit orice Windows 7. Si daca pina acum nu ai facut schimbarea la Mac din motive profesionale, Mail vine cu Exchange.

Snow Leopard e mai rapid. Apple sustine ca e de 2 ori mai rapid. Au reusit asta si datorita faptului ca au curatat codul tuturor programelor incluse. Snow Leopard nu e compatibil decit cu procesoare Intel si ocupa mai putin cu 7GB pe hard-drive.

Daca mai ai 4 prieteni care nu sunt interesati sa pastreze discul cu Sistemul de Operare poti sa scapi chiar mai ieftin – doar 49 dolari pentru 5 licente. In plus poti sa-l cumperi alaturi de iLife si iWork intr-un Mac Box Set pentru 169 dolari. De departea cea mai avantajoasa oferta este un pachet cu 5 licente pentru OS+iWork+iLife – 229 dolari.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. pentru prima data, cred ca imi voi cumpara un sistem de operare…sper doar sa nu vina cu un pret prea mare in romania…
    pe langa asta…stii ca a aparut iphone os 3.0.1?
    ce este in versiunea asta?(stiam ca ultima versiune a fost 3.0…asta pana sa incerc sa sincronizez iphonul aseara si am vz ca a mai aparut unu…)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*