TextExpander Touch pentru iPhone

asta e o jucarie pe care o astept de muuult timp.

TextExpander pentru iPhone apare pe 26 august. Teoretic el merge doar in aplicatii care folosesc text – Mail, Notes, sau orice legat de twitter. Practic, cu copy/paste poti sa-l folosesti oriunde.

Cu ocazia lansarii TextExpander pentru iPhone, developerii ofera aplicatia pentru Mac la un pret redus. Si merita toti banii!

poti sa afli mai multe despre textExpander pe pagina lor de tutoriale.

Update: Textexpander Touch e acum in AppStore pentru 2 dolari. Dar nu e tocmai ceea ce ma asteptam sa fie. Pentru ca aplicatia nu poate sa ruleze in background, cel care o foloseste trebuie sa o deschida, sa scrie textul si apoi sa-l trimita catre mail, notes sau anumite aplicatii din twitter. stiu ca merge bine cu copy/paste, dar tot degeaba.

Daca l-ar face sa mearga cu Backgrounder pe un iPhone Jailbreakuit – Textexpander Touch ar fi aplicatia ideala.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Trackbacks / Pingbacks

  1. Dropbox pentru iPhone | boio.ro
  2. 6 aplicatii pe care le instalez pe un Mac nou: editia OS X Lion 10.7 | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*