cum sa castigi 20$ intr-un minut

ultima moda in state este facutu banilor repede si bine. (hmm… de fapt asta a fost dintotdeauna.) anyway, poti sa faci bani repede si bine daca vizitezi un magazin apple.

nu, baietzii de la apple u fac cadouri si jucariile lor sunt f scumpe oricum. insa sunt o gramada de persoane care vor sa cumpere iPhone si nu au voie sa ia mai mult de 2 bucati cu acelasi credit card. din cauza asta te agata de la intrare si iti propun sa-ti dea 20$ doar daca le cumperi 2 iPhone cu cardu tau.

simplu si rapid :) asta e tara tuturor posibilitatilor

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*