uite asa ajunge android in romania

… pe telefoane mobile necunoscute, dar care poarta legal faima G1. daca te-a tentat Android OS cu toate bunatatile Google si nu stiai cum sa pui mina pe un G1, ai acum ocazia sa iti iei un Kogan Agora. si ce daca nu a auzit nimeni de el. bine macar ca e australian si nu … chinezesc.

“smartphone”-ul nu vine blocat in nici o retea si pretul de 399 dolari australieni il face foarte atractiv. ai acces la gmail, google maps cu streetview, o camera foto de 2MP, wifi, 3G, youtube, google talk si toate aplicatiile din AppStore-ul Google.

daca ti se pare mult, poti sa cumperi si varianta saraca a Agora, la numai 299$ australieni (~192 USD).

asta e dezavantajul Android: daca e pus pe telefoane proaste ii se duce renumele la vale. din pct asta de vedere* ii inteleg pe apple ca vin cu hardware si software si nu te lasa sa instalezi MacOS pe alte jucarii.

*dar doar din pct asta de vedere…


Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. De unde sti ca este un telefon prost ? De ce ai pus smartphone intre ghilimele ?

  Da. Nu este un telefon cunoscut, dar nici tu nu erai cunoscut in urma cu ceva cunoscut ca blogger. Trebuia sa spunem despre tine ca esti un blogger prost ?

  Asteptam primele review-uri. E bine ca se misca piata si ca mai avem si altceva in afara de Nokia, Samsung, Sony Erricsson etc.

 2. @adi: daca e sa ne luam dupa specificatiile tehnice si felul in care arata … cele 2-3 copii de iPhone pot fi numite smartphones. asta nu inseamna ca si sunt. mizeria tot mizerie ramane. un telefon care merge cu android nu inseamna ca e telefon bun. iar din poze cu siguranta nu poti sa-ti dai seama cit e de ok.

  eu astept sa pun mina pe el sa-mi dau seama cit de bun e. pina atunci imi rezerv dreptul de a fi negativ la adresa lui.

  ca sa nu mai zic ca un smartphone care are 7 butoane numai pt a naviga prin meniu si mufa de casti pusa ca nuca in perete, pe o parte, la mijlocul telefonului… imi da de gandit.

 3. Si nokia n97 ce zice? app Mi-am luat si eu iphone 3g 16gb black(n-am gasit white ) si sunt multumit de el dar in ploiesti nu imi afiseaza strazile…cred ca e nevoie de un upgrade ceva la maps nu stiu.Nu stiu daca ati observat acest trend de a copia iphone.acum si nokia.pacat.Copiile nu sunt bune de nimik de obicei.

 4. Mufa pentru handsfree mi se pare foarte bine pozitionata, pentru ca sigur vor face una curbata si cum telefonul sta in buzunar vertical sunt sanse mult mai mici sa iasa.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*