vine iPhone-ul de 99 dolari

cu abonament de 2 ani si capacitate de 4GB. va fi la wallmart – un fel de supermarket de cartier din sua. daca apare si o metoda de deblocare pe cale software incepe iar circul.

si parca vad un iPhone de 32GB in ianuarie la numai 399$

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Cand am citit titlul ma asteptam sa se ieftineasca cel de 8Gb, nu sa lanseze unul de 4Gb.
    E foarte bine, mai ales ca 4Gb e destul, zic eu. Cu deblocarea nu-mi fac griji, rezolva baietii imediat :)

  2. 3 ani contract, 8GB il iei cu $199 in Canada. Daca ai calcula cat te costa planul pe doi ani, nici macar gratuit nu merita. Platesti mimimum $75/luna (asta include voice & data plan+ monthly service fee+taxe). Deci in doi ani platesti mai mult de $1800, pentru plan, asa ca pretul telefonului nu mai conteaza…Conteaza insa faptul, ca aici mentalitatea este complet diferita fata de Romania si omul obisnuit foloseste un telefon in functie de necesitati si cum nu sunt asa de multi “miliardari” ca in Romania, nu prea se inghesuie lumea dupa ele…In curand o sa le dea pe gratis si nici macar atunci nu o sa aiba succes, dar bineinteles ca daca nu se vand in Canada, le vor duce in Romania, ca vorba aceea cu prostul care nu e fudul destul…Manelisti si curvele, adica ceea ce mai misca acum prin Romania, se vor delecta cu aceste telefoane….

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*