laptop-uri gratuite pe viata

fujitsu face o miscare nu tocmai inspirata: un laptop gratuit odata la 3 ani oricarui cumparator al ultimei lor jucarii.

sunt citeva conditii minime care par destul de usor de acceptat. in primele 3 saptamani dupa ce ai cumparat laptopul trebuie sa-l inregistrezi la ei pe site. ca sa poti sa-l dai inapoi dupa 3 ani si sa iei unul nou trebuie sa pastrezi chitanta si sa cumperi o garantie pe 3 ani de la ei. in plus e nevoie sa ai grija de laptop. daca il duci stricat si cu ecranul spart e posibil sa nu mai vezi unul nou.

afacerea e buna. dar fujitsu lifebook e un laptop urit. poate ca peste vo 15 ani o sa arate mai bine. nu trebuie decit sa suporti 4 update-uri.

ok. cind face si apple asta? promit sa am grija de laptop, sa inchei polita de asigurare si sa il inregistrez imediat ce l-am luat.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*