Users Generated … Conference

Am anuntat in urma cu ceva timp ca pe 29 mai vine ceva important. Si totul era asa de bine pus la punct pina cind am inceput sa constat ca anumite chestii nu se prea potriveau. Am invatat o lectie: nu te baza pe altii atunci cind ai de organizat evenimente importante. Oricit de mult ar incerca cineva sa te ajute, nu o poate face pe gustul si nevoile mele. My bad.

Ideea e simpla: pe 29 mai trebuia sa se intimple cea de a Doua editie a iPhone Users’ Conference din Romania. Developerii erau gata de prezentari furtunoase (si inca mai sunt). Locatia stabilita era in Brasov. Am zis sa fie undeva mai spre mijlocul tarii pentru ca Utilizatorii de iPhone din Romania sa poata ajunge mai usor.

Cu alte cuvinte avem totul organizat, dar nu avem o sala de conferinte in Brasov care sa indeplineasca anumite cerinte:

1. Sa fie libera Simbata, 29 mai intre orele 12 si 19.00. Si sa se poata ajunge usor de la Gara Brasov. Sunt oameni care vin cu trenul, asa ca nu putem alege o sala in Poiana Brasov.

2. Sa aiba o conexiune WiFi buna. Asta se poate face si cu mai multe modemuri mobile

3. Sa aiba scaune si mese pentru 30-50 persoane

4. Sa aiba un sistem audio/video bun de folosit (proiector, ecran, microfoane). Astea pot fi aduse si din alte parti…

Ai idei? Astept o propunere de sala care sa raspunda cerintelor de mai sus si un raspuns – vii sau nu vii? Daca stii oameni/companii dispusi sa sustina/sponsorizeze evenimentul discutam pe email.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

14 Comments

 1. Sa zicem ca trec peste faptul ca m-ai suparat neintrebandu-ma din prima daca nu pot ajuta….
  Acum am vazut postul. Doar stiai ca sunt din bv.
  O sa vad maine la vreuna din locatiile pe care le stiu daca nu cumva avem noroc.
  Am in cap chiar sala de conferinte al unui hotel facut de mine si mai sunt variante. Noroc ca nu sunt 200 persoane. Pt 60 se rezolva.
  Si pacat ca nu sunt si eu in tara in 29. Vin din estonia in 30 inapoi in tara.;(
  asta chiar e pacat… Conferinta la mine in oras si eu plecat din tara. Of of…

 2. Si cei din Timisoara sau Oradea cum ar ajunge la Mamaia? Ma rog, eu sunt din Pitesti si nu e o problema dar numai timpul pe drum te omoara.. Daca mai vii si de la Oradea…

 3. la brasov nu cunosc asa ceva, dar ar mai fii o varianta in olimp. este in cadrul unui minihotel si cred ca am putea obtine si niste preturi reduse la cazare pentru cine isi doreste un week-end prelungit…

 4. In Brasov nu stiu unde exista asa o sala.Mediasul e si el in mijlocul tarii,are toate conexiunile cu trenul si are sala cu toate aceste criterii ba chiar este si mai mare.Nu este bine asa?

 5. @Claudiu: te referi la un video chat sau la o transmisiune in direct, pe net? ultima varianta este putin posibila. Prefer sa vina lumea la conferinta. daca si cind va fi ea.

 6. Este o asemenea sala la hotel Ramada la iesirea din Brasov spre Bucuresti.
  Conditiile sunt foarte bune, am facut un seminar acolo, dar trebuie intrebat de pret, cred ca e cam piperat.

1 Trackback / Pingback

 1. Tweets that mention Users Generated … Conference | boio.ro -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*