twitter – noul gmail sau noul wordpress?

imi aduc aminte de momentele prin care treceam in urma cu vo 3-4 ani. dadeam cuiva adresa de mail si eram intrebat “boio@ … ce?” le explicam ca e un fel de yahoo, dar e mai bun si e gratuit. multi nu intelegeau de ce nu folosesc yahoo sau hotmail dupa atitia ani in care am avut acelasi ID. acum inteleg, probabil.

twitter a devenit din ce in ce mai popular, dar chiar si asa, exista persoane care ma intreaba “ce e aia?” ii iau cu blogul si apoi ii duc la ideea ca twitter e o patforma de microblogging. daca sunt familiari cu facebook, le zic ca este vorba despre un fel de un fel de “Status Update” sau un “Wall-to-wall”. Multi nu inteleg.

Este amuzant sa vad prieteni care au trecut cu greu la Gmail sau au incercat Facebook sau blogger sau WordPress, ca incearca acum si Twitter. Avantajul celui din urma este ca nu prea te tine mult ocupat si nu iti da batai de cap cu setarile.

In alta ordine de idei, vad la teveu cum congresmanii americani au twitterit in direct congresul lui Obama. Unele dintre comentariilor lor nu erau tocmai potrivite. Mda, uneori uiti ca ceea ce scrii ramane acolo pe vecie si mai ales ca lumea te mai si citeste. Unul dintre cei prinsi a balbait o scuza de genul: “postarea in cauza era scrisa de unul dintre staffi”… Twitter inseamna si responsabilitate si curajul de a-ti asuma ceea ce ai scris.

Mie nu imi e rusine cu ce scriu pe Twitter. Ba chiar spun tuturor sa intre pe twitter.com/boio . Tu ma urmaresti pe twitter?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Da te urmaresc de ieri – atunci mi-am facut si eu contul de twitter. Asta inseamna ca acum ma obisnuiesc cu acest serviciu. Este interesant dar nu stiu cat si de util.

  2. @enigmatic, crede-ma ca daca nu ar fi util… nu ar exista toata valva asta. Nu e util cand ai 0-500 followers… dar cand treci de 1000 pentru care intradevar conteaza ceea ce scrii… devine un serviciu destul de bun.

1 Trackback / Pingback

  1. twitter is down | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*