Aplicatia ta preferata pentru vacanta

Vin concediile. Mda, stiu ca toata lumea o sa vina la mare (marea noastra sau a altora). Asa ca am o intrebare pentru tine: Ce aplicatie iti face vacanta mai intaresanta sau mai usoara?

De exemplu, mie imi place sa folosesc mult Twitter si Instagram, dar si Foursquare atunci cind calatoresc mai mult.

Nu trebuie sa fie aplicatii dedicate vacantei. Poate ca un Google Maps sau Mail.app te ajuta mai mult decit orice altceva.

Alegerea iti apartine.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*