Google inventeaza telefonul cu reclame soptite la ureche

Breaking news de la The Onion:


New Google Phone Service Whispers Targeted Ads Directly Into Users’ Ears

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Cred ca e o idee tampita…
    In ritmul asta, vom ajunge ca in filmul ala SF in care reclamele erau implementate in viata oamenilor prin holograme care ii opreau din drum sau dintr-o conversatie

  2. Super tare faza cand tipul acela a sunat la 911 si ii spunea dispeceratului “my wife is down, i don’t know if she’s dead” si incepe robotul de la Google “take her on a vacation…”

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*