TV de la Orange – doar pe banda lor si pe bani grei

Orange Romania a facut o aplicatie pentru iPhone prin care poti sa vezi canalele TV. Excelent, nu? Oare de ce are numai o stea si jumatate in AppStore?

Poate pentru ca Orange cere userilor sa foloseasca numai 3G (descrierea scrie clar: NU poate fi accesata prin WIFI) pentru o jucarie care consuma Internet la greu. Sunt curios cit costa un episod de film sau o repriza de meci.

click pe imagine ca sa vezi “the fine print”.

[Multumesc Tiberiu Molnar]

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. Vodafone? Am o cartela de date in sertar. nu foloseste nimeni. trag de pe card lunar abonamentul minim. acum m-am trezit ca mi-au tras 190 lei pe luna in ultimele 3 luni. am intrebat de ce. cica eu am facut trafic. lool.
  nu umbla nimenila sim-ul acela. e singurul abonament pe care-l am. au tras de 4 x pretul abonamentului.

 2. Deja eu cred ca ati exagerat cu atitea comenturi legat de aceasta aplicatie, ii doar o aplicatie menita sa atraga clientii pe acele abonamente cu trafic nelimitat.
  Gata cu atitea povesti ca ii facut sa iti ieie banii sau nu stiu ce, doar nu esti tampit daca sti ca ai abonament de 200 MB sa te apuci sa o folosesti non-stop.
  Intradevar, daca iti place, treci la un abonament cu trafic nelimitat, daca nu iti place nu o folosi, daca iti place si nu vrei sa treci pe abonament nelimitat atunci asta este.
  Oricum pentru cei care au abonemante cu trafic nelimitat, ca folositi sau nu folositi aceasta aplicatie, la un moment dat daca folositi youtube traficul inclus in abonament dispare :) deci….NU VA MAI CANTATI. si legativa de ceva mai serios cum ar fi de ce PRETURILE SUNT ASA DE MARI LA ABONAMENTE.

 3. De la care orange luati voi abonamentele astea de 29 de euro cu 1GB trafic eu am un abonament combinat de 10euro net si 3euro voce si am 6GB trafic,100 minute in retea si 50 minute nationale.

 4. Mi-am instalat si eu aplicatia pe iPhone si am folosit-o cca 4 zile (maxim 1 ora pe zi). Ieri am primit factura de la orange in valoare de 765 RON (din care cca 550 RON cica trafic suplimentar peste cei 500 MB). Nu recomand aceasta aplicatie, este construita sa-ti manance abonamentul si daca ai un abonament cu un numar de MB inclusi te trezesti ca mine cu o factura sanatoasa de plata. Mai interesant este ca in CRONOS nu iti apare costul suplimentar, il vezi doar in factura.

1 Trackback / Pingback

 1. Tweets that mention prima victima -- Topsy.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*