Yogi Bear – alternate ending

Cum sa faci un film, care nici nu a fost lansat, mai interesant? Ce ar fi daca Booboo il omoara pe Yogi, la final?

Yogi Bear vine in cinematografe pe 17 decembrie 2010.

Povestea spotului de mai sus e AICI. Contrar aparentelor, nu este facut de creatori, ci de un desenator independent. Poate ca trebuie sa-i ofere un job…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Super expresiv…este parodiat finalul filmului “The Assassination of Jesse James by the Coward Robert Ford”, Yogi interpretându-l aici pe Jesse James(Brad Pitt).
    Expresivitatea ochilor lui BooBoo este criminală…cu siguranță voi vedea acest film…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*