Tu câte aplicații ai pe mobil?

OK. Încep eu: am 48 aplicații pe iPhone. Asta include aplicațiile native și 2 iconițe de shortcut-uri pentru site-uri.

Citeam la Cristian Manafu că are 439 aplicații pe smartphone și 100 dintre acestea sunt pentru editare photo. Eu încerc să-mi țin telefonul cât mai gol și organizat. Probabil și pentru că am doar 16GB pentru stocare.

Aplicații de iPhone
Aplicații de iPhone

Aplicațiile pe care le țin pe telefonul mobil se împart în 4 categorii:

 1. Cele default – exemplu: Phone, Mail, AppStore, Calendar, Safari
 2. Cele de care am neapărat nevoie în fiecare zi. Exemplu: Dropbox, Reeder, WhatsApp, Facebook Messenger, Wunderlist
 3. Cele pe care le folosesc ocazional. Exemplu: Google Maps, MyVodafone, RoRadio
 4. Utilitare. Exemplu: 1Password, IFTTT, 1Blocker, VirtualCards, Weather.

Organizarea e simplă: pe prima pagină stau doar aplicațiile pe care le folosesc de mai multe ori pe zi. Pe pagina 2 am restul aplicațiilor (de obicei în foldere). În Dock țin aplicațiile cele mai folosite. Background-ul de la Lock Screen și Home screen este unul închis la culoare și neutru din punct de vedere vizual pentru că vreau să fie funcțional.

Tu câte aplicații ai pe smartphone și cum le organizezi?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. De ce ai 2xFreeMyApps? Si mai functioneaza? Eu n-am mai primit cateva luni bune credite de la ei (am si schimbat tel intre timp) si am lasat-o balta.

 2. Spre 100 cu iPhone de 16Gb. Probabil daca ar fi iPhone de 128GB, minim 300 :)
  Aplicatiile din dock cele mai folosite, restul accesibile in search.

 3. Am 156 dar sincer ~30 ar fi bine sa le sterg. Aplicatiile mele de acolo sunt ~50bucati. Rstul sunt jocuri pentru cand mai las copilului telefonul pe mana

 4. Eu am in jur de 100 de aplicatii pe telefon, dar cred ca 15-20 le-as putea sterge deoarece nu le folosesc atat de des. Chiar daca te rezumi la aplicatiile de care ai nevoie pentru a fi productiv, iPhone-ul de 16GB este greu de “intretinut.”

1 Trackback / Pingback

 1. Jocurile care se completează perfect cu browser-ul tău. Tu preferi să descarci sau să joci online? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*