Am făcut un Review aplicației de iPhone a lui Liviu Guță pentru ca tu să nu suferi

First of all: WTF!

Am văzut la Orlando Nicoară pe Facebook că Liviu Guță și-a făcut aplicație de Facebook. Nu știu cine e Guță, dar am presupus (corect) că e un manelist. Aplicația se numește “Liviu Guta” și poate fi găsită în AppStore US. Pe România nu e încă. Developerul este Ovidiu Lomnasan.

Aplicația "Liviu Guță" pentru iPhone
Aplicația “Liviu Guță” pentru iPhone

Interfață și navigație

Descrierea este în română amestecată cu engleză și dacă ai răbdarea să o citești vei afla că:

1. este copiată de pe un site cu tot cu titlurile meniului.
2. are mici scăpări gramaticale
3. seamănă cu un articol de prin ziarele de cancan

Aplicația este doar o interfață pentru versiunea mobila a site-ului manelistului. Din păcate, site-ul este făcut prost și nu se vede bine în aplicație. Developerul a mai pus și un banner în partea de jos care împiedică navigarea.

Partea și mai ciudată este că, tot în partea de jos a ecranului, există 3 butoane prin care poți să suni la un număr de telefon mobil din România, să dai un SMS sau un email.

Toată navigația se face cu ajutorul unui buton de “Meniu” aflat în colțul dreapta sus. Interfața e mai ușor de controlat daca ai telefonul în landscape mode.

Meniul aplicației lui Liviu Guță

Meniul este unul de site. Ai următoarele variante selectabile:
– Acasă – te duce pe pagina de home page a site-ului.
– Galerie photo (da, photo, nu foto) – îți arată pozele de familie ale lui Guță
– Galerie Video – mai multe clipuri cu manelistul. Sursa este YouTube și unele dintre ele nu funcționează.
– Melodii – o selecție de piese într-un playlist de Soundcloud.
– Biografie – Pagina este goală
– News – link-uri către știri despre solist
– Facebook – te duce către o pagină în care se încarcă postările de pe Facebook ale lui.
– Live – înregistrări video (unele au iz de vlog)
– Rezervă Evenimentul Tău – Poți să faci booking pentru nunta, botezul sau petrecerea privată la care vrei să-ți cânte manelistul.
– Shop – o explic în subcapitolul următor.
– Ajutor Umanitar – Aici sunt publicate anunțuri ale celor care au nevoie de bani pentru proceduri medicale. Asta e un lucru bun.

Cum îți faci o manea cu dedicație sau o melodie cu numele tău

I know. WTF din nou!

Ei bine, poți să plătești pentru unul dintre cele două pachete:
– unul de 300 Euro pentru care “îți auzi numele tip dedicație pe o melodie”. Procesul durează 24-48 ore și presupune, pe lângă plata cu cardul, trimiterea unui email cu detaliile.

– alt pachet de 800 Euro în care primești o piesă cu și despre tine. Descrierea e deosebită: “Urmează instrucțiunile și în 24-48 ore melodia din viața ta reală va fi auzită de toată lumea!”.

Concluzii

Pro – ideea că un manelist nu e doar în iTunes, ci are și aplicație este trendy.

Contra – probleme… fără număr.

Recomandarea boio.ro: chiar avem muzică mai de calitate pe care putem să o ascultăm. Serios.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Chiar ai avut vointa sa-ti pierzi timpul cu asa ceva.Trebuie vazuta pana la urma si partea buna, e singura aplicatie si unica :) si sper ca developer-ul sa faca ceva mai util cu potentialul lui.

  2. Părerea mea este ca ai făcut o descriere foarte proasta, probabil ai ceva personal cu mine sau cu muzica pe care o abordez! (Părerea mea) Aplicatia merge foarte bine și chiar ma bucur enorm de mult ca am un trafic foarte bun, și lumea ma apreciază! Îți mulțumesc (gen) ca mi-ai făcut reclama, pun pariu ca și tu asculti manele dar vrei sa pari “trendy” sa pari ceea ce nu ești! Eu observ ca toate “butoanele” funcționează și toate clipurile și tot ceea ce exista pe aplicatie dar răutatea romanasului (dracul din el) are ura aia care nu poate sa se lapede de ea! Sa fi sănătos!

  3. App: Hybrid The application development is faster, simpler, more rapid and the application is easier to maintain. You can change platforms anytime you need,

    Hibrid Dezvoltarea de aplicare este mai rapidă, mai simplă, mai rapidă și mai ușor de întreținut. Aveți posibilitatea să modificați platforme oricând aveți nevoie

  4. @Liviu Guta: Nu am nimic personal cu tine pentru ca nu te cunosc, dar am ceva cu “muzica” de proasta calitate si cu incultura. Nu ma refer la tine, ci in general, la orice tip de muzica de proasta calitate.

    Imi pare rau sa-ti spun ca aplicatia ta este una prost facuta. Eu, daca as fi in locul tau, as invata cate ceva din acest review si as pune in aplicare. Am facut zeci, sau poate sute de review-uri de aplicatii si un developer (sau un client) poate sa invete ceva din acest feedback.

    Apropo, ai pierdut pariul. Nu ascult manele :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*