Jocurile care se completează perfect cu browser-ul tău. Tu preferi să descarci sau să joci online?

Tu ce ai instalat pe telefonul mobil și ce rulezi în browser?
Telefon mobil

Îți plac jocurile pe telefon, dar nu eșți dornic să le instalezi? Poate vrei să economiseșți spațiu în memorie sau nu ai destul, ori pur și simplu îți place ca telefonul tău să rămână în mod constant puțin mai „aerisit”. Oricare ar fi cazul, poți totuși să te bucuri de jocul preferat, deschizându-l direct în browser. Dacă ți se pare că universul aplicațiilor îți dă prea multe bătăi de cap, ai de ales dintre mai multe opțiuni.

Cu siguranță știi jocul cu șarpele și pentru că e atât de popular, dar mai ales oarecum “antic”, merită să fie cap de listă. Conceptul pentru Snake își are originea în anii 1970 cu jocul Arcade Blockade. În Snake 3310 tot ce trebuie să faci e să îți crești șarpele mâncând bunătăți. Pereții și propria coadă sunt principalele tale piedici sau obstacole. Cu un șarpe simplu, puțin pixelat și patru mici săgeți, nu poți spune că nu te descurci… să te distrezi.

Tot printre cunoscuții tăi s-ar putea afla și Candy Rain 2, care e înrudit cu Candy Crush și presupune cam aceleași tactici. Glisează pentru a potrivi trei sau mai multe bomboane într-o coloană sau rând și îndeplinește obiectivele de nivel. Poți fi pus în fața anumitor provocări precum eliminarea unui tip de bomboană sau acumularea unui punctaj specific. Ceea ce nu trebuie să uiți când începi acest joc, e că ai un număr limitat de mișcări.

Zoo Pinball este jocul care le oferă degetelor tale ocazia de a se antrena altfel decât tastând mesaje. Strategia are la bază ca prim pas lansarea unei mingi de metal, care apoi trebuie să fie menținută în mișcare prin tastarea repetată a aripilor de la bază. După cum sună, nu e dificil deloc și indiferent de vârstă, poate fi distractiv. Poți să treci și la alt nivel, adică să animezi atmosfera cu lumini strălucitoare, clopoței sau tigri nu chiar fioroși.

În cazul în care ai o personalitate mai competitivă, iar în opinia ta distracția ar trebui să fie mixată cu recompensele, înseamnă că ți-ar plăcea să încerci măcar o dată Burning Hot pe mobil, simțindu-te astfel provocat în adevăratul sens al cuvântului. Mișcarea constantă pe care o vei face este rotirea, iar atitudinea care se potrivește cel mai bine să o adopți este voia bună. Cea mai eficientă modalitate prin care poți învăța ceva este să te distrezi totodată, iar această situație vorbește de la sine.

Mai e și scenariul în care propria-ți personalitate te determină să îmbini utilul cu plăcutul chiar și când vine vorba de jocuri. Atunci te gândești la o necesitate precum mâncarea și o transpui într-un vizual frumos, unde aduni punctaj prin perseverență. În lumea Yummy Taco, ai grijă de clienții înfometați, prin îndeplinirea comenzilor lor. Învață să pregătești taco, alegând ingredientele unul câte unul, iar apoi servește-le. Primești ca recompensă monede, în funcție de cât de mulțumiți sunt clienții tăi și trebuie să atingi obiectivul de nivel pentru a continua. Jocul are un concept simplu, presupune o mișcare rapidă și prezintă o temă amuzantă pentru fanii taco de pretutindeni.

Pentru orice joc pe care îl preferi în online, în detrimentul offline-ului, există un motiv. În cazul Classic Bowling este vorba despre pantofii sport pe care ești nevoit să îi închiriezi mergi la o când mergi la o sală de bowling. Prin intermediul interenetului ai parte de același joc antrenant, numai că din confortul propriei canapele.

A devenit ceva extrem de comun ca oamenii să descarce aplicații și jocuri pe telefoane. Puțini sunt cei care se gândesc de două ori înainte de a-și supraîncărca memoria. Din cele enumerate mai sus, reține că există opțiuni la fel de distractive, dacă nu chiar mai hazlii, decât acele jocuri pe care trebuie să le instalezi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*