Trei de la Webstock 2011

Ia-ti ceva de rontait si de baut si aseaza-te in fata computerului pentru o ora si jumatate.

Webstock-ul din Noua Zeeelanda a avut anul asta o gramada de keynote-uri excelente. Iti recomand trei dintre ele. Organizatorii au decis sa nu le lase la download sau embed, asa ca mergi pe Vimeo sa le vezi.

Prima este facuta de John Gruber – unul dintre cei mai bun bloggeri care scrie despre Apple. El vorbeste despre istoria UI Design-ului la Apple. Nu este un Fanboy si stie sa-i critice acolo unde merita.

Prezentarea lui Gruber este AICI.

Urmatoarea prezentare este cea a lui Marco Arment – developerul Tumblr si inventatorul Instapaper. El discuta despre aplicatii, useri si developeri.

Prezentarea lui Marco este AICI.

Ultimul speech din conferinta a apartinut lui Merlin Mann. El este cel care a venit cu conceptul de Inbox Zero si are muuulte de spus. Stiu ca nu este vorba despre Apple si developement in prezentarea lui, dar merita ascultata de la cap la coada.

Prezentarea lui Merlin este AICI.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Eu nu as uita nici de Michael Lopp, din cate stiu, parca a fost ceva de genul “Mac OS X Server manager” : “One thing Steve (Jobs) has said publicly a couple of times is to look at the Beatles. You can’t imagine them without all those individual skill sets there. They all augment each other.That and having really strong, agile leadership”

1 Trackback / Pingback

  1. Ce e un iPad? | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*