Tuesday morning’s contest – my Pill

So you have two promo-codes that were not redeemed in time by the winners. What do you do?

That’s right: a quick contest with instant winners. This time we have to get rid of two promo-codes for myPill – an app that your girlfriend/wife may thank you for.

All you have to do is post a comment and let me know when was the original contest for myPill published on boio.ro.

The fastest boio.ro fans who can provide the correct answer will get the app.

update: that was fast! Just 1:30 minutes to get the answer right :) The winners are Andrei N. and Cristi.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. ptiu..pe asta ma oftic ca l-am pierdut! Eu sunt trombofilitic si uit mereu sa iau pastilele…si asta era o aplicatie buna …ca sa-i explic si sotiei de ce dau eu banii pe IPhone :))

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*