trafic.ro down

e chiar asa de greu sa zici ca nu iti merge jucaria si ca se rezolva in curind sau ca nu se rezolva niciodata?

daca era o cadere de juma de ora era de inteles, dar asa lipsa de reactie a trafic.ro demonstreaza lipsa de profesionalism…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. trafic.ro se rostogoleste in jos cu o viteza din ce in ce mai mare. Tocmai citeam ca niste site-uri corporate mari au renuntat la trafic.ro. Si am mai aflat ca si softpedia a renuntat la trafic (asta in 2007).

    Credibilitatea trafic.ro scade vazand cu ochii.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*