iPhone: sim eject tool destept

asta face parte din categoria: cum de nu s-au gandit pina acum la asa ceva. si nu, NU este vorba de apple ci de un magazin online oarecare.

baietzii ne dau un sim eject tool de 3 dolari. si ce daca… vei zice… apple ne da unul gratuit. well, cel de 3 dolari nu arata ca o agrafa de birou si poate fi infipt in mufa de casti atuni cind nu il folosesti.

dar, ce faci cu jucaria atunci cind ai nevoie de mufa de casti?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. Pai, la 3 dolari piesa, de-mi trebuie sa folosesc si castile, faq io alta gaura!!! lol
    Apropos de expeditie in romanika, uite asa trec oportunitatile pe langa noi. Ce biznis ar fi iesit (snif)!!!
    :-)

    Spor maxim.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*