tmz si brangelina

ma distrez uitindu-ma la “TMZ on TV” (e un fel de revista click sau nush ce alta d-asta de scandal data la tv) cind am timp. la editia de aseara baietzii aratau cum brad pitt s-a dus sa manince la un McDonald’s din new orleans.

stirea nu era ca brad cu angelina si un copil au luat mancare prin fereastra de la mac ci ca au cumparat nu mai putin de 5 meniuri! si au insistat pe asta de parca era asa de neobisnuit sa maninci daca iti e foame si eventual sa mai ai un sandwich in masina pentru mai tarziu…

mda, am senzatia ca acelasi TMZ era mai bun cind era doar un simplu blog despre celebritati…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*