social networking: nu m-au convins

vad tot mai multi in jurul meu cum se inroleaza in armata facebook, cum isi scriu pagini pe hi5 sau my space, cum imi trimit invitatii de pe neogen sau alte prostioare.

pina acum nu m-au convins. daca am nevoie sa dau de un prieten il gasesc pe mail sau pe messenger. nu am nevoie de facebook ca sa-mi tina contactele la un loc.

cit despre retelele romanesti, nu sunt nici pe departe ceea ce am eu nevoie. da, am cont pe neogen si l-am folosit o vreme pt statisticile de blog. acum nu mai intru. nu m-au convins ca merita.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

6 Comments

  1. Nici pe mine nu m-a impresionat noua versiune. De altfel am renuntat la Neogen pe toate site-urile pe care le aveam. Chiar cand incepuse sa devina (cat de cat) un competitor pentru Trafic.ro, a trecut in tabara “social networking/social bookmarking”.

    Eh, asta e, nu toti sint inspirati cand iau cate o decizie.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*