pamela andreson’s explicit video

cu titlul asta, pamela incearca sa atraga atentia catre un filmuletz despre boicotarea KFC.

filmul este intr-adevar explicit. dar nu in sensul in care spera vizitatorul. dupa ce-l urmaresti pina la final, parca nu iti mai vine sa cumperi mancare de la KFC.

si inclin sa le dau dreptate. am mancat pui cu fulgi de la KFC

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. sunt sigur ca ati mancat carne de porc sau pomana porcului si nu cred ca animalul ala era tratat mai frumos… asta e, suntem multi, mancam mult, shit happends
    idiotii aia care ii calcau in picioare sunt niste cretini sadici iar conditiile in care sunt crescuti puii si restul filmului au ca motiv foamea de bani si minimizarea cu orice scop a costurilor de productie, say welcome to capitalism :))

1 Trackback / Pingback

  1. Kentucky Fried Cruelty | DaLinku - Linkuri pentru oameni ca noi

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*