The Leap

Ok, vreau si eu o jucarie de genul asta. Developerul spune ca “The Leap” creaza un spatiu virtual de 121 cm cubi si transforma orice monitor intr-un spatiu de joaca 3D pe care poti sa-l actionezi cu mainile, un creion, betisoare chinezesti sau fiecare deget in parte.

Costa 70 dolari (si alti 13 pentru shipping spre Romania) si apare pe piata la inceputul anului urmator.

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Am facut precomanda. Sa vedem cand va ajunge si la noi…. Cica sfarsit de 2012, inceput de 2013, dar nu imi pun baza in asta :)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*