CordLite – rezolvarea problemei inexistente

La prima vedere, CordLite pare o idee foarte buna. Pentru mine insa, jucaria rezolva o problema inexistenta. Niciodata nu am introdus gresit cablul de iPhone, chiar daca in camera era bezna.

Daca telefonul avea un strop de baterie aprindeam ecranul inainte si asta imi oferea suficienta lumina pentru a vedea semnul care trebuie sa fie in sus. Daca nu, simt pe intuneric butonul de home si pun mufa in el. Invers nu intra oricum.

Imi place ca e facut destul de elegant si simplu. Tie iti foloseste?

PS: Daca Apple scoate urmatorul iPhone cu mufa mini-USB?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. Bineinteles ca nu, daca ar folosi o mufa standard cum ar mai putea vinde incarcatoare/cabluri adaptoare la suprapret.
    Nu facea presiuni UE asupra producatorilor de telefoane ca din 2013-2014 sa foloseasca o mufa standard?

  2. Apple ar fi putut pune putin fosfor in vopseaua care arata top-side de pe mufele lor, si gata, problem solved.

  3. Solutie mult prea complicata pt. o problema banala. Cred ca Apple in maxim 1 an va implementa incarcare wireless pt. iDevice-uri.

  4. am incarcator “no-name” cu forme in relief pe partea mufei care trebuie sa stea in sus :)

    tactil – e imposibil sa incerci sa bagi mufa invers sau sa nu-ti dai seama cum tii telefonul in mana; cam vrajeala aia cu bajbaitul dupa mufa mama a telefonului prin partea de sus (in filmulet)
    asta mai lipsea, mufe cu “xenoane” :):):)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*