blackberry o ia razna

canadienii de la rim au facut 2 greseli mari in ultimele zile: s-au dus in germania la Bochum (da, au cumparat fabrica lasata de nokia). adik ei sunt mai jmecheri si au bani de platit? nu puteau sa vina in romania?

daca ardealu are nokia sa aiba si moldova blackberry…

si a doua mare greseala e lansarea unui blackberry cu clapeta. cind tendinta mondiala merge spre ecrane mari, touchscreen si alte de genu, RIM o ia pe urmele lu motorola…

asta e sinucidere curata. dar probabil ca baietzii vor sa cada repede si sigur. poate ii uita lumea mai repede.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Da. Si a treia mare greseala e ca au lansat acum o saptamana si ceva un nou soft pt afaceri pt BlackBerry, ceea ce a dus pe culmi istorice actiunea de la RIM. De-ar face si altii greseli d-astea, poate s-ar evita recesiunea aia de care toata lumea se teme…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*