“The god that failed”

Priveste mai intai aceste clipuri…

Steve Ballmer, prin 2006

Steve Ballmer, prin 2007.

Au trecut sase ani de atunci si Steve Ballmer este obligat, in 2013, sa renunte la seia Microsoft din cauza rezultatelor slabe ale companiei sale din ultimii ani.

Poate ca mai potrivita era piesa asta…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

1 Comment

  1. Sincer, nu ştiu ce părere să am despre el, deoarece nu ştiu atât de multe despre el. Însă, pot să observ din clipurile de mai sus că este un om care înţelege cât de mare este compania pe care o conduce, dar se lasă copleşit de asta. Şi mă refer că înţelege exact ce fel de companie este Microsoft şi ce impact are.

1 Trackback / Pingback

  1. Microsot, pe drumul cel bun | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*