Microsoft, pe drumul cel bun

Cind vezi o prezentare din asta mai ca-ti doresti ca produsele sa mearga la fel si in realitate. Cu exceptia bug-urilor, evident.

Microsoft este pe drumul cel bun si asta pentru ca nu mai are bufoni care fac prezentarea noilor produse si servicii. Da, ma refer la Steve Ballmer.

Ultima data cind m-am jucat cu un Nokia cu Windows Phone am fost profund dezamagit. Sper ca noile produse sa fie mult mai intuitive.

Si inca una despre butonul de Start din Windows 8.1. Oamenii nu vor buton de start, vor un Windows XP la standardele lui 2014. Adica un sistem de operare robust, intuitiv si customizabil.

Apropo, daca ai inca Windows XP, upgrade-ul la Windows 8.1 costa 500 lei si upgrade-ul la Windows 8.1 Pro costa 1200 lei. Nu e cam scump? Penultimul OS X a costat 70 lei, iar ultimul a fost Gratis!

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

4 Comments

  1. Cam scump de aceea exista o rata mare de piratare a softului MS. (piratii virtuali ii vad ca un fel de robini hudzi – iau de la bogati si dau la saraci … nu stiu daca e vreun milionar in euro ce citeste blogul..) Nu toata lumea este fan al noilor interfete de utilizare. Ma numar printre ei. Prefer interfata xp in care din 5 clickuri intru in control panel. Cat despre 8 ..sincer ar prefera in loc sa investesc in o interfata deosebita ….pur si simplu programarea sa fie mai eficienta si sa dai click si sa mearga nu sa ai cateva secunde in urma. Apreciez OSX si linux in pct asta. Nu e posibil ca in 2014 un telefon sa fie mai eficient decat un desktop in aceasi bani. De aceea am o tableta pe care desi nu o folosesc zilnic – dar o folosesc la browsing…care pur si simplu e mai rapid decat pe produsele MS. Subscriu la Windows Phone – meniuri nu pe gustul meu. Nu stiu insa … cum sunt noii utilizatori …adica daca se adapteaza usor noilor interfete… Cat despre costuri…. sa nu fim rai…MS nu vinde hardware si cand a incercat i-a iesit prost …. vezi surface… iar platformele IOS nu sunt ieftine….sunt minim cu 1/3 mai scumpe fata de concurenta cu aceleasi componente.

  2. Dar sa ii zici curtona …aplicatiei gen siri…. e ca si cum ai zice tantza il loc de oaaannnaaa….
    Apropo am vazut un film ce se intituleaza SHE … seamana cu animatia …curtona…

  3. Este foarte scump.Cred ca din cauza asta este si foarte piratat acest sistem de operare.A fost la un moment dat o oferta foarte buna daca faceai ugrade de la Windows XP, 7, etc era 120 lei si primeai o licenta retail.Aia a fost o oferta foarte ok din partea Microsoft.

  4. Eu sunt foarte incantat de Windows 8.1, mi se pare cea mai buna versiune de pana acum. Nu este atat de diferit fata de versiunile precedente. In cateva ore te obisnuiesti cu noua interfata. Deocamdata il piratez pentru ca urmeaza in curand sa imi schimb laptopul.
    Windows Phone 8 nu mi-a placut foarte mult dar nici nu l-am testat intens.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*