Un Simplenote mai “vizibil”

Am asteptat cu sufletul la gura noile versiuni Simplenote pentru iOS si Mac. Le-am folosit pentru citeva minute si apoi am revenit la versiunea anterioara de Simplenote pentru iPhone, respectiv nvALT.

Motivul: noile aplicatii sunt aproape imposibil de folosit din cauza paletei de culori. Pe 24 septembrie ii spuneam asta si lui Matt, fondatorul Automattic (noul proprietar Simplenote).

Au trecut trei zile si astazi avem o versiune noua de Simplenote pentru iOS in AppStore. Imi place sa cred ca feedback-ul meu a contat macar intr-o mica masura. Prima chestie din descriere imi place.

4 Comments

  1. Îmi place Simplenote, tocmai prin simplitatea lui, dar eu le-am scris și pe twitter, aș vrea ca la viitoarele update-uri să văd posibilitatea de a atașa poze, dacă fac asta, renunț de tot la Day One app, care în momentul de față poți scrie ca un jurnal (notițe), poți lăsa tag-uri, poți adăuga poze, locație, code și multe altele. Este o aplicație complexă dar nu are modul de Cloud pentru dispozitive, ce fac pe iPhone vreau să fie și pe Mac și invers.

    Pentru cumpărături și alte notițe rapide folosesc Simplenote, pentru idei, poze, articole de scris pe blog folosesc Day One. Poți încerca aplicația poate îți place!

  2. @ionica: sper din tot sufletul sa nu se apuce sa adauge poze sau altele in aplicatie. Pentru asta se cheama Simplenote – pentru simplitatea ei. Daca ai nevoie de poze poti sa le adaugi in alte aplicatii de note, cum ar fi Vesper. Nu se sincronizeaza (inca) cu Mac-ul, dar iti ofera ce vrei tu.

  3. @gLauR: atunci cind sincronizezi cu nvALT pe Mac, nvALT le salveaza ca fisiere text intr-un folder.

    O alta metoda este sa mergi pe simplenote.com, te loghezi cu contul tau si mergi in coltul dreapta – sus unde ai adresa de mail, apesi pe sagetica aia si dai Download as Zip.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*