tendinte in bogosfera: vedeto-linguseala

se da un scenariu foarte posibil: o vedeta isi deschide blog. in primele 2 zile nu il baga nimeni in seama. toti vor sa afle daca blogul e real.

cind informatia e verificata, incepe linguseala. cu mic cu mare, bloggerii incep sa il “descopere” pe noul venit si sa scrie cum ca … el si-a facut blog. asa, si?

daca personajul nu ii baga in seama, mai-marii gastii de pupin*****ti incep sa critice,

inca o dovada de lipsa de maturitate…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

 1. cred ca majoritatea intra aici ca sa afle noutati despre iphone. intereseaza pe cineva ce se intampla pe blogosfera romaneasca?

 2. @andrei
  Cred ca asistam la nasterea unui nou blogostar.

  Tot blogul emana aroganta, chiar si forma de comentarii:

  Ai ceva de spus?
  ai unu, nu?

 3. @andrei: da, sunt oameni pe care ii intereseaza. iar boio.ro nu trateaza numai subiecte legate de iPhone. snt aceleasi subiecte de 2 ani de zile. da, cele tehnice predomina, dar asta nu inseamna ca ele sunt exclusive.

  @vali: nu ai inteles nimic.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*