Rusine de rusinea lor

Dupa tot circul legat de moartea/incinerarea lui Sergiu Nicolaescu, Adriana Mironescu descrie cel mai bine situatia in care ne aflam acum:

“A murit un om. Și-a luat rămas bun de la noi cu ceva timp înainte. A fost decent, plin de bun simț. A vrut să nu arate lumii fața lui machiată în sicriu. A vrut să rămână în memoria noastră așa cum îl cunoșteam. A vrut să fie incinerat, să nu-l mănânce viermii. A vrut să plece decent.

Poporul idiot, fără decență și bun simț, ce face? Huiduie familia, vrea să vadă mortul, că dacă nu-i în sicriu? Îi cere lui Ponta să rezolve problema … Își dă cu părerea, cum ar trebui sau nu? Vorbește de averea omului, de parcă l-ar privi problema.

Mi-e rușine.”

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

9 Comments

 1. vorba aia, tara arde si babele, daca n-au cu ce / nu vor / nu stiu sa stinga focul, se piaptana. niste penibili.

 2. Corect, si presa propaga continuu aceasta manifestare a poporului idiot, inclusiv postul la care lucrati.

 3. Sigur, n-am acuzat asta. Dar presa prezinta prea mult niste fapte josnice care nici n-ar trebui prezentate. Dar ne-am prins toti, era o lipsa de stiri zilele astea.

 4. Adrian, în urmă cu unul-doi ani, când dezvoltam o app de ios și mă plângeam de neajunsurile OSX mi-ai zis o chestie tare interesantă:

  Daca nu iti place OS X de ce il folosesti? Presupun ca iti place ca datorita Apple si produselor gen OS X, Xcode si AppStore faci bani.

  Mergând pe aceeași idee: având în vedere unde lucrezi (sau cu cine corespondezi, cum preferi) și mizeriile publicate pe site-ul lor și/sau difuzate pe post, îți cam pierzi dreptul să faci pe lupul moralist și să fii revoltat de astfel de… practici.

 5. @Ionut Staicu: ti-ai facut un obicei in a nu intelege despre ce e vorba. Sau paote nu vrei sa intelegi. Chiar trebuie sa explic de 3 ori?

  Ce legatura are idiotenia oamenilor cu ceea ce apare pe un anumit site? Faptul ca o televiziune difuzeaza ceva ce se intimpla nu inseamna ca ii instiga sau ca i-a obligat pe acei oameni sa fie imbecili. Atunci cind am avut ceva de comentat la adresa Presei am facut-o. De data asta nu e vina presei, ci e calitatea morala si intelectuala indoielnica a acelor oameni.

  Si apropo de televiziuni, stiai ca Realitatea TV si Digi TV au respectat dorinta familiei si nu au transmis inmormantarea/incinerarea. Asta numesc eu respect.

  In ceea ce priveste site-ul la care tu faci referire… cu parere de rau el este intretinut de niste amatori care nu au inteles inca ce inseamna presa si o confunda cu un blog (uneori de cancan) preluind informatii neverificate din diferite surse. Le-am spus-o de mai multe ori, dar nu este jobul meu sa-i invat meserie.

 6. @Mihai: presa are obligatia sa prezinte si astfel de fapte. Daca ele nu ar fi prezentate si criticate pentru ceea ce sunt imbecilii ar crede ca huiduielile lor sunt normale si bine-primite. Conteaza modul in care sunt ele prezentate. Unii au ales sa le prezinte respectind dorinta familiei, altii si-au batut joc si de familie si de telespectatori.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*