Televizorul de la IKEA

Uppleva suna interesant. Doar atit. Mie imi arata ca si televizoarele cit un dulap din anii 30.

Acum, discutam despre Ikea. Sper ca nu iti livreaza tranzistorii si trebuie sa-ti construiesti singur televizorul din bucati :)

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

 1. apar si ei pe o piata care e suprasaturata in care unii dintre mari jucatori de odininoara au pierderi de milioane,philips vandut la chinezi,sony e in cadere libera,toshiba restringe randurile
  sunt curios cine o sa cumpere si ikea

 2. Fii linistit! IKEA nu va fi cumparata pentru ca nu este de vanzare. Are o cifra de afaceri impresionanta si un profit pe masura, chiar si pe vremurile astea.

 3. daca il lanseaza la preturile cu care ne-a obisnuit ikea, eu zic ca o sa se vanda ca painea calda

 4. @ionut ai dreptate :-)

  IKEA are produse calitatea 1 la design, un fel de Apple, doar ca produsurile alea nu sunt asa de rezistente ca cele scumpe, dar toti neam obisnuit sa cumparam dupa 2 ani o mobila noua, ceva nou asa ca toti cumpara de la IKEA.

  Eu nu am TV acasa :-) folosesc doar PC… dar abea astept sa vad pretul, e foarte tare la Design :-)

 5. @skinnerul, asa este, insa mie ikea mi se pare un magazin pentru maruntisuri mai mult. ma limitez la obiecte si ustensile pentru bucatarie, sau alte tampenii, eventual un raft sau dulap pentru depozitare diverse.. nu am cumparat si nici nu cred ca o sa cumpar vreodata o canapea sau chestii mai complexe de mobilier. pentru astfel de lucruri sunt destule firme prin toate orasele care fac mobilier pe comanda la aproximativ aceleasi preturi. pentru chilipiruri este un magazin genial.

 6. @razvan>>”sunt curios cine o sa cumpere si ikea” ma refeream la tv ca doar despre asta era vb
  daca o sa aiba un pret buna da,daca e scump o sa stea in in showroom

 7. @ionut daca as sta in Romania nu as cumapra de la IKEA, prefer sa comand direct cum doresc eu ca ies mai ieftin.

  dar, cum stau in Austria, as prefera IKEA pentru ca e cea mai ieftina firma dintre toate.

  Stiti cumva cand se lanseaza ? Imi cumpar :-)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*