Actiunile Apple la Bursa din Bucuresti

Mobilissimo anunta ca incepind cu 18 Aprilie actiunile Apple vor fi tranzactionate si pe Bursa din Bucuresti.

Dacă vă tentează să cumpăraţi acţiuni Apple, aflaţi că firma de brokeraj Tradeville va fi market maker pe acţiunile americane, deci va asigura cotaţii de vânzare şi de cumpărare pentru investitori locali.

Ai cumpara actiuni Apple? Eu cred ca in mai putin de un an vor ajunge la 1000 dolari. Dar nu as cumpara daca nu sunt jucator la Bursa, sau nu am bani de investit.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

7 Comments

  1. Le-a luat mai mult de un deceniu sa ajunga la cat sunt acum. Sa crezi ca se vor dubla (aproape) in aprox 6 luni este extrem de optimist (ca sa nu zic naiv)

  2. @tzup: Anul trecut pe vremea asta actiunile Apple erau 331 dolari. Astazi sunt 609 dolari. S-au dublat intr-un an. De ce nu ar creste cu 40% pina la anul?

  3. Discutiile cu cred sau nu cred sunt cam volatile zic eu. Tot asa discutam si despre terenuri in 2006 ca nu mai cresc, ca e imposibil, ca e deja plafonul atins si uite ca cine a cumparat atunci a vandut in 2007-2008 de 5 ori peste pretul de achizitie. Sa nu zic poate chiar mai mult. Eu cred ca la cat de ahtiati sunt multi utilizatori Apple ar pune mana de la mana sa salveze compania in cazuri extreme.

  4. fabulezi…daca nu lanseaza in iphone 5 nu zic ”revolutionar” dar…cat de cat…nu prea ii vad bine…

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*