Read it Later devine Pocket

Ai auzit de Read It Later? Este aplicatia aia de iOS care imita Instapaper. Anyway, astazi a fost botezata altfel si a capatat o noua imagine. Nu e una rea, jucaria arata bine.

Asta e clipul oficial de prezentare pentru Pocket.

Nu neg utilitatea unui astfel de serviciu. Ba chiar il recomand. Doar ca o aplicatie de genul Instapaper sau Pocket este un fel de ecosistem. Odata ce incepi sa adaugi articole in contul tau si implicit in aplicatie e cam greu sa te muti de la una la alta.

Eu am ales Instapaper in urma cu aproape doi ani. Am platit pentru aplicatia universala si o am acum si pe iPhone si pe iPad. Nu am folosit-o pe iPhone decit de vo 2-3 ori in tot acest timp, dar pe iPad imi face placere sa o folosesc mereu.

Nu as trece acum la Pocket pentru ca nu vreau sa ma apuc sa mut toate articolele din Instapaper in noua jucarie. Si am citeva sute sau mii de articole (Instapaper nu iti spune cite ai, ci doar le downloadeaza pentru vizionare offline pe ultimele 500).

Imi place Instapaper pentru ca este o aplicatie facuta de un developer independent, care isi da interesul sa faca un produs de calitate si care a refuzat sa se lase cumparat sau sa primeasca finantare. Aplicatia are o interfata eleganta si simpla si imi ofera ce am nevoie – o metoda de a citi articolele in offline fara sa vad reclamele.

Pocket este gratis si salveaza si video. In plus, are si o versiune pentru Android. Daca pentru tine conteaza aceste detalii, atunci merita sa folosesti Pocket. Eu raman la Instapaper.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

5 Comments

  1. @Duncan: Este vorba despre Aplicatia Instapaper si Aplicatia Read it Later pentru iOS.
    Aplicatia Instapaper a aparut cu un an inaintea Read it Later.

    Din 2007, Read It Later nu era decit o extensie de Firefox care iti tinea o colectie de linkuri, la fel ca si Bookmark-urile din browser sau site-uri precum Digg, Delicious sau altele.

  2. @Adrian :Nu sunt sigur, dar pentru Instapaper nu e nevoie si de subscritie care se plateste suplimentar? Sunt in dubii care sa o aleg si aici nu ma refer ca Instapaper este contra cost si Pocket e Free, ma intereseaza utilitatea aplicatiei mai mult.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*