Apple cumpara Siri

Apple face cumparaturi tot timpul. De data asta, este vorba de o simpla aplicatie de iPhone. Imi si imaginez ce pot sa faca cu ea…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. asta-i cea mai tare aplicatie! :) nu-i asa baieti? Ce vrei mai mult decat o aplicatie de genul asta care analizeaza fiecare cuvant din dorinta ta si-ti intinde pe tava tot ce se gaseste :) Prea frumos. Foarte bine baieti! Aplicatia asta chiar e buna!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*