Cut the Rope – un update si jucarii de plus

Cut the Rope ramane unul dintre joculetele mele preferate pentru iOS si asta din doua motive simple: aplicatia se foloseste de noile tehnologii din iOS si personajul principal – “Om Nom” e simpatic. Apropo, stiai ca developerii sunt din Rusia?

Versiunea 1.4 a aplicatiei aduce o gramada de dulciuri pentru vesnicul infometat. In loc de bomboane, Om Nom primeste gogosi sau prajiturele.

Mai nou, personajul si-a facut aparitia si in varianta de plus. Care dintre ele iti place?

via

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

3 Comments

  1. E foarte fain jocul asta, a meritat toti banii. Eu as vrea sa-l iau pe cel suparat, dar aparent toti il vor

  2. E un joc extraordinar! te face sa zambesti si sa-l simpatizezi pe mancxaciosu asta mic! Este un joc care se preteaza cu sistemul iOS sau cu telefonul in sine! iPhone! Adorabil!

1 Trackback / Pingback

  1. Pudding Monsters | boio.ro

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*