Teapa la reducere de la groupon.ro

Povestea e simpla: groupon.ro are o oferta de reducere cu 51% la bilete de teatru la Constanta. Oamenii cumpara, ajung in sala Casei de Cultura din oras si se aseaza pe scaune.

Citeva minute mai tarziu sunt scosi din sala de spectacole cu scandal, chiar de catre Directorul institutiei.

Unul dintre spectatori povesteste ce s-a intimplat:

“Am cumpărat bilete la spectacolul cu pricina de pe un site specializat în oferte (groupon.ro) 4 bilete la ofertă, pe voucher-ul achiziţionat scriind că trebuie să fac rezervarea la agenţia de la Bucuresti, şi că locurile rezervate de aceştia se află în faţă.

Am ajuns la spectacol şi când a venit momentul să ne procurăm locurile, ni s-a spus că nu mai sunt pentru cei de la Groupon. L-am chemat pe dl Director Gheorghe Ungureanu să ne explice ce se întâmplă şi de ce sunt câteva zeci de persoane care se află în această situaţie, iar acesta ne-a zis foarte senin că cei de la Gorupon “sunt nişte hoţi” şi trebuie să ne returneze banii, iar dacă vroiam biletele trebuia să cumpărăm direct de la el, că putea să ne dea şi el bilete la jumătate de preţ. Cu toată opoziţia D-lui Director, am intrat în sală şi am ocupat nişte scaune care ne erau la îndemână, pe care ulterior le-au ocupat autorităţile locale, venite pe bază de invitaţie… Bineînţeles, că am fost daţi la o parte şi ni s-a spus că ocupăm acele locuri abuziv, ameninţaţi şi jingniti atât de Dl Ungureanu, cât şi de autorităţi.”

Video si toata povestea sunt aici.

Crezi ca e vina groupon sau a Casei de Cultura?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*