TBI Bank încheie un acord cu F64 pentru a-i ajuta pe clienți să-și cumpere echipament foto-video în rate

TBI Bank

În contextul actual, toate produsele devin din ce în ce mai scumpe, iar dezvoltarea unei pasiuni sau afaceri în domeniul fotografiei poate să devină o povară financiară. Pentru a ajuta românii să găsească o metodă alternativă de finanțare, care să nu pună presiune suplimentară asupra bugetului atunci când cumpără echipamente foto, tbi bank a încheiat un parteneriat cu retailerul F64, pentru a ajuta clienții cu soluția Cumpără acum, plătește mai târziu (BNPL) în rate.

BNPL permite consumatorilor să împartă costul total al oricărei achiziții în rate. În acest fel, clienții își pot permite să facă achiziții mai frecvente sau mai valoroase, în timp ce comercianții își cresc vânzările.

„Creșterea prețurilor din ultimele luni devine o provocare pentru toți pasionații de fotografie și videografie din România. Parteneriatul cu F64 ne permite să fim alături de oamenii care doresc să-și urmeze pasiunea, dar fără a fi afectați financiar”, a declarat Ionuț Sabadac, VP Merchant Solutions la tbi.

Specializat în echipamente foto-video, F64 este unul dintre cei mai mari retaileri din România și oferă o gamă variată de produse și servicii atât pentru pasionați, cât și pentru profesioniști.

„Vedem cum românilor le este din ce în ce mai greu să ia decizii financiare din cauza contextului economic global. Numărul fotografilor și videografilor care au început să facă business din această pasiune a crescut în România în ultimii ani. Parteneriatul cu tbi bank ne-a ajutat să oferim clienților soluții de finanțare pentru a-i scăpa de presiunea investiției financiare de la început în business. În același timp, BNPL ne permite ca afacere să ne creștem baza de clienți și să evoluăm în aceste vremuri complicate”, a spus Cătălina Coterleț, Manager Marketing, F64.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*