”Litoralul pentru toți” atrage numeroși turiști în stațiunea Mamaia, la începutul lunii septembrie

Mamaia își așteaptă turiștii. FOTO Organizația Patronală Mamaia - Constanța

Programul ”Litoralul pentru toți” se desfășoară și în această toamnă. În stațiunea Mamaia,  peste 20 unități de cazare și-au anunțat participarea în cadrul programului, care se va derula în luna septembrie 2022.

”Înregistrăm o cerere foarte mare pentru prima săptămână din luna septembrie, când sunt așteptați să ajungă în Mamaia un număr important turiști, chiar dacă vacanța de vară este mai scurtă, iar elevii vor începe cursurile pe 5 septembrie.

Oaspeții se pot caza la tarife care pornesc de la aproximativ 70 de lei/persoană/noapte. Pentru hotelurile de 3 stele din Mamaia, prețul poate ajunge până la 326 de lei/persoană/noapte în regim de Ultra All Inclusive sau la 360 lei/persoană/noapte, pentru hotelurile de 4 stele.

Numărul locurilor disponibile pentru această ofertă este limitat, iar cei care doresc să vină la mare în următoarea perioadă trebuie să își facă deja rezervări. Programul va continua până la sfârșitul lunii septembrie și este completat și cu oferte speciale pentru seniori”, afirmă Ionuț Nedea, CEO Litoralulromanesc.ro.

Litoralul pentru Toți este un program destinat turiștilor care doresc să își petreacă sejurul la mare în extrasezon. După data de 1 septembrie, prețurile la cazare sunt mai mici, iar plajele și stațiunea Mamaia sunt mai libere, chiar dacă vremea este încă bună pentru plajă și băi în mare. În cadrul programului se înscriu, în fiecare primăvară și toamnă, hoteluri de 2, 3 și 4 stele. Acestea oferă în cadrul programului, pachete turistice de șase nopți de cazare, cu prețuri începând de la 70 de lei/persoană/noapte.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*