Tastatura pentru iPhone 4

Asta e una dintre cele mai elegante solutii pentru o tastatura bluetooth compacte pentru iPhone 4. Keyboard Buddy Case costa 70 dolari, dar se asorteaza foarte bine cu noul tau telefon. Producatorul sustine ca bateria tine pina la 45 zile si poti oricind sa o incarci via USB.

In plus, au gasit o metoda sa faca loc si camerei foto. Husa vine cu un cablu USB si lasa userul sa foloseasca toate porturile si butoanele telefonului.

Ai gasit o husa mai buna pentru iPhone? Dar o tastatura?

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

8 Comments

  1. sunt curios care este modul de prindere intre telefon si tastatura si daca chiar merita o asemenea investitie:)

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*