Converteste PDF in Text cu Notational Velocity

Stii deja de noua mea pasiune pentru Notational Velocity. Am trecut la nvALT si sunt multumit de el.

O idee aruncata pe Twitter de Adam King mi-a aratat cit de usor poti sa convertesti un PDF in text si sa creezi o nota din el.

Select multiple PDF attachments in Mail, drag to “Notational Velocity” icon, and presto! 1 note per PDF w/ full, stripped plaintext. Handy.

Tot ce ai de facut este sa tragi .pdf-ul peste icoana de Notational Velocity. Titlul documentului va fi titlul notei, iar continutul va ajunge, in paragrafe, in nota. Daca ai bold sau italics in pdf, le vei vedea si in Notational Velocity.

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*