tarom nu stie

am incercat sa aflu niste informatii despre un zbor tarom.

pe pagina tarom exista un buton “verifica datele calatoriei”, dar asta te duce pe un alt site.

spre surprinderea mea site-ul in cauza nu are nici o legatura cu tarom si mai e si in limba engleza. in plus, mi se cere un “amadeus reservation number” din litere si cifre care nu apare nicaieri pe biletul meu electronic.

cu alte cuvinte. daca nu stii engleza si nu te descurci pe un astfel de site nu poti sa afli nimik despre biletul cumparat de la tarom. halal customer service…

Răspunderea pentru textul acestui articol aparține exclusiv autorului. În cazul unui comunicat de presă, răspunderea aparține exclusiv instituției care l-a emis și persoanelor fizice sau juridice care au fost citate în articol.

Publicația boio.ro, persoana juridică asociată cu aceasta și persoanele fizice care administrează această companie nu își asumă răspunderea pentru informațiile publicate de autorii articolelor sau ale comunicatelor de presă.

Informațiile de pe boio.ro sunt obținute din surse publice și deschise.

Conform articolului 7 din legea 190/2018, prelucrarea în scop jurnalistic este derogată de prevederile Regulamentului general privind protecția datelor cu caracter personal daca este asigurat un echilibru în ceea ce privește libertatea de exprimare și dreptul la informație.

2 Comments

  1. Saracii romani.Ei si cu engleza.Cand ii intreaba cineva “do you speak english?” Ori se blocheaza ori raspund “Oui” sau alte raspunsuri in cu totul alte limbi.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*